News

Ce i-a cerut Donald Trump Dădacei ca să apară în celebrul serial? Fran Drescher a povestit tot!

Ce i-a cerut Donald Trump Dădacei ca să apară în celebrul serial? Fran Drescher a povestit tot!

Invitată ieri seară la emisiunea TV americană Late Night with Seth Meyers, Fran Drescher a rememorat un episod spumos din culisele realizării celebrului serial din anii '90 Dădaca

Actriţa de 62 de ani şi-a amintit, mai exact, de episodul în care guest star a fost Donald Trump, pe atunci un prosper om de afaceri, azi preşedintele SUA. Ei bine, având în vedere că vorbim de un invitat căruia nu-i lipseau finanţele, care credeţi că a fost pretenţia lui?

"Aveam de filmat o scenă în care Tump apărea alături de şeful meu, iar eu trebuia să spun: Voi, milionarii, sunteţi toţi la fel! Ei bine, producătorul serialului, fostul meu soţ gay, Peter Marc Jacobson, a primit un telefon special din partea asistentei lui Donald Trump, care i-a spus: Domnul Trump este miliardar, nu milionar. Aşa că ar dori să schimbaţi asta în scenariu. Schimbaţi replica Dădacei", a povestit amuzată Fran. "Însă eu nu am făcut asta, fiindcă am discutat şi m-am gândit şi mi-am dat seama că Dădaca nu ar fi spus cuvântul miliardar, era un termen prea specific. Am venit atunci cu gâselniţa cuvântului zillionaire. Am întrebat atunci dacă domnul Trump ar fi de acord cu asta. Şi a fost.", a mai povestit actriţa, încântată că pe Brodway se pregăteşte o adaptare a producţiei Dădaca.

Foto: Dădaca, Getty Images

Modifică Setările