Vedete

Ce i-a răspuns Delia unei fane care a acuzat-o că o copiază pe Miley Cyrus în fotografii

Ce i-a răspuns Delia unei fane care a acuzat-o că o copiază pe Miley Cyrus în fotografii

Tânăra şi neliniştita artistă a pozat provocator, atrăgându-şi critici negative. Iată ce replică le-a dat haterilor.

Credeam că fanii Deliei s-au obişnuit deja cu ipostazele sale obraznice din faţa aparatului de fotografiat. Dar iată că unii pretind, totuşi, de la ea să-şi păstreze statutul şi să nu încerce să copieze stilul de socializare al altor artişti.

Iată ce i-a comentat o fană, atunci când Delia a postat o fotografie cu limba scoasă şi cu posteriorul la vedere: "Iartă-mă dacă greşesc, dar cred că mi-ar plăcea să fii mai mult Delia Matache şi mai puţin Miley Cyrus. Delia Matache e un artist care scrie, compune, cântă la instrumente muzicale, are o voce care vibrează fix pe corzile inimilor noastre şi mai e şi o femeie al naibii de frumoasă. Miley e un artist / femeie-copil anorexic, ambalat în atât de mult staniol comercial, încât habar nu avem dacă mai respiră sau nu."

Delia a simţit că trebuie să dea o replică pe măsură: "Sunt tot Delia... şi când sunt în blugi... şi când compun ceva la pian... şi când mănânc o ciorbă de lobodă. Hai să ne calmăm şi să ne focusăm pe lucruri cu adevărat importante."

Voi cum comentaţi postarea acesteia?