News

Ce i-a spus Harry mamei lui înainte ca Prinţesa Diana să moară? Ultima conversaţie mamă-fiu şi regretul amarnic al prinţului

Ce i-a spus Harry mamei lui înainte ca Prinţesa Diana să moară? Ultima conversaţie mamă-fiu şi regretul amarnic al prinţului camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, au devenit părinţii unei fetiţe, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, pe 4 iunie 2021. Fericiţii părinţi au dezvăluit că cel de-al doilea copil al lor a fost denumit în onoarea Reginei Elisabeta a II-a, alintată de familie Lilibet, şi a bunicii bebeluşului, regretata Prinţesa Diana. Ducele de Sussex a ales numele răposatei sale mame pentru a-şi mai vindeca rănile trecutului.

Cu toate că au trecut mulţi ani de la dispariţia lui Lady Di, fiul ei cel mic nu pare că s-a împăcat nici pănă acum cu moartea ei. În plus, cei de la The Sun susţin că Harry este, şi-n ziua de astăzi, bântuit de ultima conversaţie pe care a avut-o cu mama lui înainte ca aceasta să plece definitiv din viaţa lui.

Cu numai o zi înainte de moartea sa, în 1997, Diana se afla în Franţa şi i-a sunat pe băieţii ei pentru a mai vorbi cu ei la telefon. Harry şi William, care avea 12 ani şi, respectiv, 15 ani la acea vreme, se aflau la castelul Reginei din Scoţia, Balmoral, cu alţi membri ai familiei regale britanice. Conversaţia dintre Lady Di şi copiii ei a durat numai câteva minute din simplul motiv că băieţii erau în mijlocul unui joc cu verişorii lor şi nu voiau să lipsească mult de la întreaga distracţie. De fapt, i-au şi spus mamei lor acest lucru. Necunoscând viitorul sumbru care avea să-i schimbe viaţa pentru totdeauna, Harry s-a grăbit să încheie conversaţia cu mama sa.

A doua zi, Diana a murit.

Modifică Setările