News

Ce îi transmit Jamie Lee Curtis şi Dr. OZ lui Will Smith după pozele în care actorul arată că s-a îngrăşat

Ce îi transmit Jamie Lee Curtis şi Dr. OZ lui Will Smith după pozele în care actorul arată că s-a îngrăşat camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Care este replica lui Jamie Lee Curtis după mărturia lui Will Smith că s-a îngrăşat şi că arată cel mai rău de până acum? Actriţa de 62 de ani s-a pozat în bustieră şi îi transmite gânduri de acceptare de sine.

Actriţa de 62 de ani este în aceeaşi formă de invidiat pe care o ştim, tocmai de aceea a postat şi ea pe Instagram o fotografie în care apare în bustieră, ca răspuns la postarea lui Will Smith în care îşi arată colăceii de pe burtă.

Poza lui Curtis provine dintr-o şedinţă foto pentru MORE Magazine. Lângă poză, ea a scris: ”Acceptarea situaţiei reale este primul pas în vederea schimbării. Această poză din MORE Magazine arată cum stăteau lucrurile pentru mine, felul în care se îmbunătăţesc pozele în reviste, dar şi o şansă de a mă privi în oglindă şi a face schimbări.

Nimeni nu ar trebui să trăiască nesănătos. Cu toţii avem obiceiuri negative. Scopul este acceptarea de sine, iubirea de sine. Dar, cel mai mult, acceptarea reală şi indubitabilă.

În recuperare, spunem ne comparăm şi disperăm. Nimic nu se schimbă dacă ceva nu se schimbă cu adevărat... Mulţi nu au resurse de a se ocupa de diete şi programe, însă de aici începem.”

Actorul de 52 de ani acuza pandemie de obiceiurile nesănătoase care i-au adus un surplus consistent de kilograme. Să vedem dacă intervenţia lui Jamie Lee Curtis îl va motiva.

Şi Dr OZ intervine la postarea lui Smith şi îi transmite că se bucură că el conştientizează situaţia, că 42% dintre oameni s-au îngrăşat în pandemie şi că situaţia se va redresa curând. Iar ca sfat urgent, îi sugerează să se concentreze pe legumele verzi în dietă.

Foto: Profimediaimages şi Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările