News

Ce îi transmite Kim Kardashian lui Kanye West după ce s-a aflat că are o relaţie cu Irina Shayk

Ce îi transmite Kim Kardashian lui Kanye West după ce s-a aflat că are o relaţie cu Irina Shayk camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Nu mai este un secret că rapper-ul american Kanye West are o relaţie cu fosta iubită a lui Ronaldo şi a lui Bradley Cooper, Irina Shayk.

Iar presa normal că a fost interesată de punctul de vedere al starletei Kim Kardashian, cu care Kanye a fost însurat.

Kim este o persoană destul de năvalnică, aşa cum s-a observat în reality show-ul care prezintă viaţa familiei Kardashian. Însă surpriză: se pare că ea le-a dat binecuvântarea şi o consideră pe Irina ”discretă şi respectuoasă”.

Celebra Kardashian se bucură de relaţia celor doi, aşa transmite presa mondenă. Un apropiat al lui Kim a declarat pentru US Weekly: ”Kim o consideră pe Irina perfectă pentru el. Se bucură pentru ei şi chiar îşi doreşte ca fostul soţ să meargă mai departe din punct de vedere sentimental.”

Kim şi Kanye au divorţat în februarie anul acesta şi au patru copii: North, care tocmai a făcut opt ani, Saint, cinci ani, Chicago, trei ani şi Psalm care are doi ani.

Reality show-ul Keeping Up With The Kardashians a avut un real succes timp de 14 ani, însă luna aceasta s-a filmat ultimul episod.

Şi Irina are o fiică, pe Lea, împreună cu actorul Bradley Cooper, pe care o cresc amical împreună şi au fost adesea văzuţi toţi trei.

Rămâne de văzut cum va evolua relaţia noilor iubiţi, dar şi prietenia cu foştii parteneri.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările