News

Ce îl leagă pe Leonardo DiCaprio de Kate Winslet, partenera lui din "Titanic"?

Ce îl leagă pe Leonardo DiCaprio de Kate Winslet, partenera lui din "Titanic"?

camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Leonardo DiCaprio, 45 de ani, este faimos la Hollywood pentru că are relaţii doar cu tinerele. Totuşi, în povestea lui există şi o femeie de 44 de ani  la care nu poate renunţa  şi care a fost o prezenţă puternică în viaţa sa timp de 23 de ani.

Leo şi Kate Winslet s-au întâlnit pe platourile de filmare de la „Titanic” în 1996. De atunci, legătura dintre ei a devenit una puternică.

Deşi au renunţat la haine şi au avut relaţii intime în faimoasa scenă cu maşina, în viaţa reală nu au fost niciodată împreună. În ciuda fanilor care cred că sunt meniţi unul pentru celălalt, iar legătura incredibiă dintre ei spune multe despre asta, au rămas întotdeauna „doar prieteni”.

Cu toate astea, cei doi se însoţesc în mod regulat la ceremoniile de premiere, îşi mulţumesc reciproc în majoritatea discursurilor, iar fiecare dintre ei este fanul celuilalt. În 2008, Leo şi Kate au împărţit din nou ecranul. Ei au  jucat rolul unui cuplu în „Revolution Road”, un film regizat de fostul soţ al lui Winslet, Sam Mendes.

Când Winslet a divorţat, Leo a ajutat-o ​​cu copiii. Ba ma mult, şi-au petrecut împreună vacanţa.

Când mama lui Kate a murit, el a fost cel mai mare sprijin al ei. Pe de altă parte, actriţa l-a însoţit la Premiille Oscar în 2016, când a şi câştigat unul.

Acum, Leonardo DiCaprio are o relaţie cu modelul Camila Morrone, în vârstă de 22 de ani.

 

Modifică Setările