Kate & William

Ce înalţi sunt Prinţul George şi Prinţesa Charlotte! Copiii cei mari ai Ducilor de Cambridge au de la cine moşteni silueta atletică

Ce înalţi sunt Prinţul George şi Prinţesa Charlotte! Copiii cei mari ai Ducilor de Cambridge au de la cine moşteni silueta atletică camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

E clar că puştii cu sânge albastru cresc într-un an cât alţii în trei!

Glumim, desigur, dar nu putem să nu remarcăm transformarea extraordinară, de la un an la altul, a celor doi copii mai mari ai Ducilor de Cambridge, Prinţul George, în vârstă de şapte ani, şi Prinţesa Charlotte, de şase.

Cei doi şi-au însoţit tatăl, pe William, care a împlinit 39 de ani ieri, pe 21 iunie, la un eveniment sportiv care a avut loc pe domeniul regal de la Sandringham. George şi Charlotte au avut, printre altele, misiunea de a da startul, alături de William, unei curse de semi maraton care s-a ţinut în împrejurimile regale din Norfolk.

Cei doi copii îmbrăcaţi sport, cu pantaloni scurţi şi adidaşi, au afişat nişte siluete longiline, promiţând să-i întreacă în înălţime, la maturitate, pe cei doi părinţi. De altfel, George şi Charlotte au şi de unde moşteni aceste gene atletice, atât Prinţul William, cât şi mama lor, Kate Middleton, fiind înalţi, supli şi fit. 

Prinţul William l-a lăsat acasă pe fiul lui cel mic, Louis, de trei ani, în grija lui Kate Middleton. Cât despre fiul lui cel mare, George, acesta va împlini opt ani luna viitoare, pe 22 iulie.

Ce repede trece timpul...

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările