News

Ce îşi doreşte Oana Roman după despărţirea de Marius Elisei

Ce îşi doreşte Oana Roman după despărţirea de Marius Elisei

Oana Roman are planuri mari după despărţirea de Marius Elisei.Fiica lui Petre Roman vrea să dea din nou piept cu televiziunea, ca şi prezentator.

.„Eu am iubit să fac televiziune, mi-aş dori să mă întorc la un moment dat. Îmi doresc să revin cu un proiect în televiziune. Nu ştiu sub ce formă. Am mai spus acest lucru, dar cred că a trecut neobservat. Îmi doresc să merg într-o vacanţă de o săptămână, undeva la plajă, la cald. Eu mergeam în Dubai în 2003, atunci când nimeni nu mergea. Eu am făcut lucrurile astea înaintea tuturor, îmi pare rău, dar aşa este” a declarat Oana Roman la o emisiune TV.

Dincolo de nostalgii şi probleme, acest Crăciun va fi pentru Oana primul într-o nouă casă. "Abia aştept. Am făcut bradul, am decorat casa. O să stăm la masa. Mama are 80 de ani şi e normal să mai aibă diverse afecţiuni, mici probleme, dar e cu noi acum şi avem grijă de ea. De Revelion, jumătate o să muncesc, jumătate o să mă distrez. Mă ocup de locaţii şi trebuie să fiu într-una din ele de Revelion", mai spune fiica lui Petre Roman pentru OK!

 

Modifică Setările