News

Ce iubită sexy are Bruno Mars, marele câştigător al Premiilor Grammy din acest an!

Ce iubită sexy are Bruno Mars, marele câştigător al Premiilor Grammy din acest an!

attends the 60th Annual GRAMMY Awards at Madison Square Garden on January 28, 2018 in New York City.

A fost marele câştigător din Madison Square Garden, plecând acasă cu nu mai puţin de şase trofee Grammy, printre care şi unul pentru cel mai bun album al anului. Iar alături, într-o seară atât de preţioasă, i-a stat iubita sa, Jessica Caban. Bruno Mars şi iubita sa, Jessica Caban (35) Cel mai înfocat fan al său e chiar iubita Jessica Caban, cu care are o relaţie încă din 2011, deşi putem număra pe degete de câte ori au apărut în public împreună. Ei bine, da, la Premiile Grammy, de aseară, Bruno Mars (32) s-a prezentat alături de iubita sa,  cu care face o pereche extrem de frumoasă.

Iar apariţia ei n-a dezamăgit! Entuziasmată şi fericită pentru succesul iubitului său, Jessica i-a stat aproape artistului, ţinându-l de mână ori aclamându-l din public atunci când acesta a urcat pe scenă alături de Cardi B pentru a interpreta hitul ”Finesse”.

Pentru această ocazie specială, Jessica, care e actriţă şi model, a îmbrăcat o rochie din satin, cu un croi fluid, de culoarea bronzului, care i-a pus în evidenţă bustul generos. Pe deasupra, modelul a purtat o blană artificială, într-o nuanţă de portocaliu, care a completat perfect ţinuta.

foto: getty images

Modifică Setările