Vedete

Ce l-a făcut pe Alex Velea să plângă. Artistul a avut parte de un eveniment neaşteptat în Asia

Ce l-a făcut pe Alex Velea să plângă. Artistul a avut parte de un eveniment neaşteptat în Asia

Alex Velea are o sensibilitate aparte atunci când vine vorba de copii. Solistul a trăit emoţii intense în Asia şi a reuşit să îi impresioneze pe cei din echipă.

 În fiecare casă în care a ajuns, la fiecare cazare unde se aflau copii, Alex şi-a petrecut întreaga seară jucându-se cu ei, cântându-le sau învăţându-i diverse lucruri. Alături de Mario Fresh a făcut adevărate spectacole pentru cei mici. Unul dintre cele mai grele momente de care a avut parte a fost o misiune care l-a trimis în suburbiile din Filipine. Felul în care trăiau familiile respective, modul în care trăiau copiii de acolo, l-au impresionat atât de mult, încât nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile. Chiar dacă era în cursă, a rămas minute bune să se joace şi să strângă în braţe toţi copiii aflaţi în aceea casă.  Oamenii pe care îi cunosc, experienţa de care au parte, limitele pe care şi le depăşesc concurenţii, toate acestea au făcut din Asia Express mai mult decât un show de televiziune.

La jumătatea lunii octombrie, nouă perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine şI Taiwan. Chef Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Speak şi iubita lui, Ştefania, Nico şi fiica ei, Alexandra, Adda şi soţul ei, Cătălin, Ristei şi fratele lui, Dan, Maria Buză şi Lia Bugnar, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, Alex Abagiu şi prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea şi Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro şi pentru mult râvnitul titlu de câştigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.

Modifică Setările