News

Ce le-a spus prietena lui Demi Lovato medicilor? Înregistrarea apelului de urgenţă a fost făcută publică!

Ce le-a spus prietena lui Demi Lovato medicilor? Înregistrarea apelului de urgenţă a fost făcută publică!

NEW YORK, NY - MARCH 22: Demi Lovato Visits Music Choice at Music Choice on March 22, 2018 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)

În urmă cu trei zile, cântăreaţa Demi Lovato a ajuns de urgenţă la spital, după ce ar fi luat o supradoză de droguri şi a fost găsită înconştientă în casă. Demi Lovato, în primăvara acestui an Potrivit presei de peste hotare, o femeie a sunat la 911 din casa artistei, însă nu a vrut să le spună celor de la urgenţe cine este persoana care se află în stare de inconştienţă în locuinţă. Ea le-a spus că este o femeie care a leşinat şi i-a rugat pe paramedici să nu dea drumul sirenelor în drum spre casa lui Demi Lovato. Bărbatul care se află la celălalt capăt al liniei îi spune însă că ambulanţa nu se poate deplasa fără sirene, atâta timp cât este vorba despre un caz de urgenţă.

Dispecerul de la 911 îi spune femeii că va rămâne cu ea la telefon până ajunge ambulanţa, iar ea trebuie să stea lângă pacientă, însă aceasta afirmă că ea se află la parterul casei, în timp ce Demi Lovato era la etaj, alături de alte persoane. După aproximativ patru minute, din casă se aude un bărbat care spune că ambulanţa a ajuns şi că paramedicii urmează să intre în casă, iar dispecerul spune că va încheia apelul. „Dumnezeu să vă binecuvânteze“, sunt ultimele cuvinte ale dispecerului.

Presa internaţională mai notează că o asistentă le-ar fi spus oamenilor legii că atât în casa artistei, cât şi în corpul ei au fost găsite urme de metamfetamită, iar acesta a fost motivul pentru care Demi Lovato a ajuns în stare de inconştienţă. Mai mult decât atât, unul dintre ospătarii de la petrecerea la care cântăreaţa a participat cu o seară înainte a spus că aceasta a consumat foarte mult alcool.