Royals

Ce le-a spus prinţul Charles prietenilor săi cu doar câteva zile înainte de nunta cu Diana

Ce le-a spus prinţul Charles prietenilor săi cu doar câteva zile înainte de nunta cu Diana camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

A început cu un basm frumos, dar s-a sfârşit trist. Pe 29 iulie 1981, prinţul Charles şi Lady Diana îşi uneau vieţile într-o ceremonie fastoasă. Cu doar câteva ore mai devreme, Charles s-ar fi confesat prietenilor săi şi şi-ar fi exprimat îndoielile în legătură cu alegerea sa.

Prinţul Charles şi Lady Diana păreau la nuntă cuplul de vis. Cu toate astea, atât Charles, cât şi Diana au păşit către altar cu inima plină de îndoieli. Se spune că Prinţul şi-a încredinţat gândurile prietenilor săi cu puţin timp înainte de nuntă.

El credea că frumoasa blondă este mult prea tânără pentru a se căsători. "E drăguţă, ca un mac, dar e, de fapt, un copil. Nu pare suficient de bătrână pentru a crede că a terminat şcoala, cu atât mai puţin pentru a fi căsătorită", a spus Charles cu câteva ore înainte de ceremonie.

Lady Di avea doar 20 de ani când s-a căsătorit cu prinţul Charles, iar soţul ei avea 32 de ani la acea vreme. Prietenii lui Charles l-au susţinut şi au vrut să îl facă să se răzgândească, dar el a decis să meargă mai departe cu nunta.

Diana era încercată de anumite sentimente în privinţa acestui mariaj. Cu puţin timp înainte de ceremonie a găsit un colet pe care prinţul Charles intenţiona să îl trimită Camillei. Ea ştia de ataşamentul logodnicului ei faţă de Camilla, iar la scurt timp de la nuntă chiar a confruntat-o

În ciuda acestor obstacole, Diana şi Charles s-au căsătorit, însă mariajul nu a durat. Astăzi prinţul este căsătorit cu ducesa lui, pe care a iubit-o încă din tinereţe.

 

 

 

 

Modifică Setările