Beauty

Ce machiaje se poartă vara asta? Sfaturi utile şi demonstraţie de make-up FOTO&VIDEO

Ce machiaje se poartă vara asta? Sfaturi utile şi demonstraţie de make-up FOTO&VIDEO

Make-up artistul Marina Chiorean a oferit în exclusivitate pentru OK! sfaturi despre machiaj, în concordanţă cu tendinţele internaţionale.

Chiar dacă suntem tentate să ne machiem zilnic la fel, sezonul cald are particularităţile lui şi trebuie să folosim anumite produse, cu texturi mai lejere, cu factor de protecţie şi care să fie în pas cu moda actuală.

De curând, am fost la un eveniment organizat de Make Up For Ever, unde am asistat la o demonstraţie de machiaj profesionist, realizat de make-up artistul Marina Chiorean.

   

Astfel, am avut ocazia de a vedea cum sunt aplicate produsele profesionale şi care sunt tehnicile folosite pentru realizarea unui astfel de machiaj spectaculos.

   

În afară de fardurile waterproof şi genele false, Marina Chiorean a folosit şi o vopsea specială pentru corp, pe bază de apă, Aqua XL, după care a aplicat diferite scoici şi accesorii cu ajutorul unui lipici special, neinvaziv, şi a finalizat look-ul cu o perucă în aceleaşi nuanţe. Rezultatul a fost unul spectaculos!

  

Află dacă se mai poartă machiajul smokey, genele false, culorile tari pentru seară şi cum arată un machiaj profesionist de pictorial. Totul într-un dialog savuros cu make-up artistul profesionist Marina Chiorean, specialist Make Up For Ever şi veche colaboratoare a revistei OK!.

Foto&video: Ana Maria Şimon