Vedete

Ce mai fac fetele de la Salt-N-Pepa, la 33 de ani de la lansarea hitului rap "Push it"?

Ce mai fac fetele de la Salt-N-Pepa, la 33 de ani de la lansarea hitului rap "Push it"?

Le mai ţineţi minte pe rapperiţele de la Salt-N-Pepa, cu hitul lor provocator "Push it"? Iată cum arată acum şi ce au mai făcut

Vă vine să credeţi sau nu, piesa "Push it" a fost lansată în 1987! Au trecut 33 de ani de când Salt-N-Pepa au făcut valuri cu versurile cântecului, ajungând apoi să vândă peste 1 milion de albume. Realitatea din spate era, însă, cu totul alta, surprinzătoare: Cheryl James aka Salt (cea din stânga în fotografia de jos) spune că lor nu le-a plăcut deloc această piesă. Chiar au urât-o şi nu s-au aşteptat să fie un hit. Ajunsă acum la 53 de ani, "Sarea" din formaţia Salt-N-Pepa declară că, de fapt, verusrile atât de sexualizate ale cântecului nu erau deloc pe placul lor. "Am avut o sesiune de râs nervos în studio când am înregistrat piesa. Ne-am întrebat producătorul: Deci trebuie să spunem Oh, baby, oh şi chestii de-astea?", îşi aminteşte Cheryl, care explică faptul că a ajutat-o mult să se gândească la alt sens al versurilor. "Dacă ai o perioadă grea în cuplu, forţează lucrurile, trage de tine, push it, baby, până reuşeşti", spune Cheryl, chiar dacă pe scenă, fetele au părut dintotdeauna că au intrat perfect în jocul sexual al piesei lor.

Din formaţie face parte şiii... Piperul: Sandra Denton aka Pepa, în vârstă de 52 de ani, cea din dreapta în fotografie. Cel mai recent, chiar anul acesta în aprilie, Sandra a dat în jucată firma Uber, cerându-le daune după ce maşina în care se afla a fost lovită de un taxi al acestei firme în Los Angeles, iar ea a fost rănită în accident.

În formula originală, era şi o a treia fată, DJ Spinderella, care a plecat chiar anul trecut din grup, după un conflict major, dându-le în judecată pe Cheryl şi Sandra pentru neplata unor milioane de dolari din drepturi de autor. Şi da, formaţia care a cunoscut succesul şi cu piese ca Whatta Man, Let's Talk About Sex şi Shoop, au cântat în continuare în anii care s-au scurs, chiar dacă nu la acelaşi nivel la care au fost în decadele '80 şi '90, alegând formule nostalgice, de concerte mixte, împreună cu alte foste glorii rap, precum Vanilla Ice.

Foto: Getty Images