News

Ce mai face Lorenzo Lamas după al cincilea divorţ şi cum arată în prezent

Ce mai face Lorenzo Lamas după al cincilea divorţ şi cum arată în prezent

În luna iunie, celebrul actor anunţa separarea de cea de-a cincea soţie, Shauna, cea alături de care se vedea îmbătrânind. Totul despre dezamăgirile în dragoste ale lui Lorenzo Lamas!

A ajuns pe micile ecrane în `60, prin rolul unui băiat Indian, jucat în pelicula ”100 Rifles”. În anii ce-au urmat, a bifat apariţii în filme de succes, precum ”California Fever” ori ”Grease”, în care era coleg de platou cu John Travolta. Totuşi, faima şi-a câştigat-o în urma rolului din ”Falcon Crest” şi-a personajului Reno Raines / Vince Black jucat în ”Renegatul”.

Fără noroc în dragoste

Apusul lui în cariera actoricească a venit la pachet şi cu o serie de despărţiri dureroase pentru Lorenzo Lamas. Actorul are în palmares nu mai puţin de cinci divorţuri. Toate cu femei frumoase, semi-cunoscute, sexy şi de profesie… modele / actriţe. Cel mai recent a fost cel de Shauna Craig (jos), pentru care actorul ar fi fost dispus chiar să-şi schimbe numele celebru.

În luna iunie a acestui an, Lorenzo Lamas intenta divorţ de Shauna Craig, citând celebrele diferenţe ireconciliabile. Totul a fost forţat, însă, de nişte cadre surprinzătoare apărute cu Shauna în presa internaţională, care ne-o arată, în ipostaze intime, cu un alt bărbat. Chipurile, aceasta nu i-ar fi fost neapărat infidelă lui Lamas, căci separarea dintre ei ar fi avut loc în 2016, cu doi ani înainte de intentarea divorţului.

Culmea e că actorul ar fi fost dispus să-i ia numele ei, ”Craig”, pentru ca aceasta să nu se mai confunde cu cea de-a patra lui soţie, Shauna Sand – devenită Lamas după căsătoria cu Lorenzo. E drept, şi Shauna Craig a fost dispusă la multe sacrificii de dragul actorului. În urmă cu trei ani, femeia a fost mamă surogat pentru fiica actorului, Shayne Lamas (32). Aceasta din urmă nu mai putea rămâne însărcinată, iar Shauna, practic mama ei vitregă, s-a oferit să-i poarte copilul în pântece.

În orice caz, relaţia lor n-a rezistat, iar anul acesta au ajuns la divorţ. Nu e prima oară când Lorenzo Lamas trece printr-o dezamăgire în dragoste. Şi cea de-a patra soţie, Shauna Sand (jos), l-a făcut să sufere după ce s-a culcat chiar cu unul dintre fii actorului pentru a-i… face în ciudă.

Shauna Sand, fost iepuraş Playboy, şi mamă a trei dintre copiii actorului, a decis să se răzbune pe Lorenzo Lamas culcându-se chiar cu fiul de 18 ani (pe atunci) al actorului. După cum era de aşteptat, actorul a considerat că e ultima trădare din partea fostei soţii şi a bagat, în 2002, divorţ. Anterior, el mai fusese căsătorit cu co-starul din Falcon Crest, actriţa Victoria Hilbert (1981-1982), cu Michele Cathy Smith (1983-1985), şi cu actriţa Kathleen Kinmont (1989-1993).

O să apară în filme noi

Deşi cariera lui actoricească a intrat într-un con de umbrăîn ultimii ani, actorul continuă să joace şi să se bucure de talentul lui actoricesc. ”Unwritten”, ”Railroad to hell: A chinaman`s chance”, ”Driver” şi ”Bleach” sunt filmele în care îl vom vedea anul acesta şi anul viitor.

Aspect fizic

Actorul este foarte discret cu viaţa lui personală şi apare rareori în public. Ca mai toţi actorii de la Hollywood, Lorenzo Lamas nu deţine conturi pe reţelele de socializare, aşa că fanii ţin cu greu legătura cu celebrul actor. La cele mai recente apariţii pe covorul roşu, Lorenzo a afişat un look total schimbat faţă de cel pe care îl avea în anii de debut.

Totuşi, actorul de şaizeci de ani arată foarte bine, având un fizic lucrat şi un chip parcă neatins de trecerea timpului. E drept, acum poartă barbă şi părul vopsit într-o nuanţă închisă, însă starul e în continuare unul dintre cei mai sexy bărbaţi din Cetatea Filmului.

Modifică Setările