News

Ce mai face Mădălin Ionescu de când a renunţat la TV FOTO&VIDEO

Ce mai face Mădălin Ionescu de când a renunţat la TV FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

Prezentatorul TV şi-a acordat sieşi o pauză în care să se bucure mai mult de familie şi să lucreze la propriul proiect media.

Absenţa lui Mădălin Ionescu de pe micul ecran i-a făcut pe fanii săi să-l întrebe pe acesta cât mai are de gând să-şi prelungească "pauza de televiziune".

Într-un live realizat pe Facebook, fosta vedetă a postului Kanal D a încercat să le răspundă followerilor săi şi să-i pună la curent cu noutăţile din viaţa sa.

"În afară de faptul că am adăugat 3 kg după ce m-am lăsat de fumat, am plecat pe ici-colo în vacanţă", a spus Mădălin Ionescu, continuând cu faptul că, deşi se află într-un concediu prelungit, nu şi-a neglijat nici proiectele proprii.

"Pot să vă spun că, în perioada asta, am fost în contact cu reprezentanţii mai multor companii de televiziune, cu unii am purtat discuţii chiar foarte avansate, însă nu am semnat până în acest moment. Nu ăsta a fost motivul pentru care am plecat de la "Wowbiz", pentru a semna imediat cu altă televiziune, ci pentru a fi alături de membrii familiei mai mult decât înainte şi pentru că, recunosc, eram într-o perioadă de căutări, doream să schimb anumite lucruri. Am o serie de idei care cred că sunt câştigătoare, proiecte pe care cu zgârcenie le-am prezentat reprezentanţilor unor staţii de televiziune sau case de producţie TV, iar întoarcerea mea este determinată strict de prezenţa într-un proiect extrem de atrăgător. Aşa cum vă spuneam, am avut discuţii cu reprezentanţii unor televiziuni, unii dintre ei extraordinari, oameni cu care am găsit un limbaj comun şi chiar am fost pe punctul de-a semna pentru un proiect TV zilnic destinat oamenilor curajoşi, celor care vor să audă şi altceva decât se întâmplă pe micrul ecran: teme prefabricate, pseudosubiecte politice, pseudopoveşti. Un proiect cu lucruri adevărate, cu dezvăluiri, însă momentul încă nu s-a produs, voi vedea, încă analizez."

"Aş vrea să am şi drumul meu, aş vrea să pot să am propriul meu proiect media, dar până atunci probabil mai e ceva timp. E nevoie de multă muncă, de multă pregătire ca să ai autonomie. Într-un astfel de domeniu îţi trebuie şi ceva bani, ceva mai mulţi bani, şi nu e chiar atât de  simplu. Una e să întreţii o familie şi alta e să întreţii mai mulţi oameni care să lucreze într-un proiect de anvergură. E un vis de-al meu şi sper ca într-o zi Dumnezeu să mă ajute să îi dau drumul pe piaţă, pentru că acest proiect nu există şi la ceea ce m-am gândit eu nu prea s-au gândit alţii. Sper să reuşesc într-o zi! Până atunci, poate că mă voi întoarce în TV. Nu ştiu când, poate foarte în curând. (...) O să mă întorc în TV probabil, dar aşa cum vreau eu."

Iată mai jos o galerie foto cu cele mai recente fotografii cu Mădălin Ionescu, câteva dintre ele fiind realizate în vacanţa petrecută în Grecia, la mijlocul lunii septembrie.

Modifică Setările