Vedete

Ce mamă tânără are Anca Lungu! "Am fost surprinsă de propriul meu curaj"Ce mamă tânără are Anca Lungu! "Am fost surprinsă de propriul meu curaj"

camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Locuiesc în ţari diferite, dar relaţia lor e mai puternică decât a fost vreodată. Anca Lungu vorbeşte cu duioşie despre cea care i-a dat viaţă şi de la care a împrumutat numeroase calităţi

“Deşi sunt amândoi în fotografie (o fotografie recentă de la nunta fratelui meu) postarea aceasta e despre mama. Bine, şi puţin despre tata care de ziua numelui ei, i-a cumpărat tort şi-a aşteptat-o să sărbătorească împreună după serviciu. Mama nu e Maria, ci Mărioara şi mi se pare că diminutivul ăsta i se potriveşte atât de bine!Ştiţi care e primul cuvânt care îmi vine în minte când mă gândesc la mama? “Blândeţe”!”, spune Anca.

Fosta ştiristă de la Antena 1 locuieşte acum în Franţa.

“Departe de mine orice gând de a mă muta vreodată din ţară. Nu mi-am imaginat vreodată cum ar fi să plec. Şi totuşi, când viaţa m-a pus în faţa acestei decizii imense am fost surprinsă de propriul meu curaj. Pentru că oricât de frumos ar fi noul acasă, schimbarea presupunere ieşirea din orice zonă de confort. Şi după un timp vine şi răsplata. Nu mă refer la peisaje de care se bucură ochii, ci la senzaţia de bine şi pace în totală armonie cu imagini ca aceasta. Pentru că sufletul nostru continuă să fie modelat de tot ceea ce ne înconjoară”.

 

Modifică Setările