Body & Soul

Ce mămică e atât de FIT în ultima lună de sarcină?

Ce mămică e atât de FIT în ultima lună de sarcină?

Orice viitoare mămică se aşteaptă să ia considerabil în greutate, dar această vedetă a reuşit performanţa de-a rămâne foarte tonifiată chiar şi în ultima lună de sarcină. Ghiceşti despre cine este vorba?

Această viitoare mămică, o brunetă focoasă din showbizul autohton, continuă să ne uimească cu forma ei fizică, chiar şi pe durata sarcinii. Căci, deşi mai are foarte puţin până îl va aduce pe lume pe primul său copil, arată de parcă ar fi ajuns abia la începutul ultimului trimestru de sarcină.

E-adevărat că braţele şi coapsele sunt un pic mai voluminoase, iar bustul s-a mărit cu cel puţin un număr. Cu toate acestea, Adelina Pestriţu, căci despre ea este vorba, rămâne o mămică hot chiar şi pe ultima sută de metri a sarcinii.

De altfel, pentru o femeie atât de atentă la dieta ei, chiar şi acum, când alte viitoare mămici au pofte, e de înţeles cum de n-a luat prea multe kilograme.

Viitoarea mămică a unei fetiţe, care va purta numele de Zenaida, Adelina s-a ocupat deja de amenajarea camerei fiicei sale, a cărei venire pe lume este preconizată la începutul lunii august.

   

"Nu ştiu când au trecut cele 9 luni în care am tradus fericirea la o altă dimensiune. Parcă ieri încercam să o disting pe ecranul ecografului sub forma unui punctuleţ într-un săculeţ. Acum ne mai despart doar 3 săptămani pe care le trăim amândouaă la intensitate maximă în lumi diferite. Totul pare atât de departe şi totuşi suntem la propriu 2 în 1. S-au schimbat multe începând de la fizic, mod de viaţă, priorităţi, planuri până la percepţii despre împlinirea sufletească şi nu numai.
Acum mă simt mai pregătită ca niciodată să o primesc cum se cuvine în lumea noastră", a spus Adelina.

   

Modifică Setările