News

Ce mare a crescut băiatul fostului manechin Bianca Brad! Azi a mers să-şi facă buletinul

Ce mare a crescut băiatul fostului manechin Bianca Brad! Azi a mers să-şi facă buletinul camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Luca, fiul fostei Miss România, a împlinit 14 ani. Cum arată acum băiatul.

Bianca Brad, una dintre cele mai frumoase românce, care făcea furori în anii '90 pe podiumurile de modă, are un băiat adolescent, care îi moşteneşte frumoasele-i trăsături. Luca a sărbătorit astăzi frumoasa vârstă de 14 ani, anume vârsta primului buletin.

"Azi, chiar de ziua lui, mergem să-şi facă buletin! De astăzi, Luca al meu este, oficial, adolescent!😎 A(ve)m nişte emoţii!!!!...💖", a notat bucuroasă Bianca Brad pe pagina sa de socializare.

"...nu-mi vine să cred, ce mare s-a făcut😍... dar ştiu că oricât de înalt va fi şi orice vârstă va avea, va fi mereu puiul meu iubit, pentru care mă rog cu ardoare, să fie sănătos, iubit, ocrotit, să-i fie bine şi să aibă drumul luminat de Soare...💝", spune ea despre Luca, un mare pasionat de tenis şi distracţii în parcurile de aventură.

Brunet, cu trăsături bine conturate şi cu prima umbră de mustăcioară, Luca are dulceaţa chipului mamei sale, dar culoarea părului tatălui său, Aurel Frăţilă.

Şi, spre norocul lui, băiatul are parte de o mamă cool, în continuare cu dimensiuni de manechin şi care ştie să se distreze şi să fie în pas cu timpurile. Drept dovadă şi prezenţa ei pe plaja din Constanţa la Neversea, cel mai mare festival de muzică de la malul mării din Europa.

Citește și ...