Vedete

Ce mare a crescut fiica Iuliei Albu. La 10 ani, Mikaela poartă machiaj

Ce mare a crescut fiica Iuliei Albu. La 10 ani, Mikaela poartă machiaj

Iulia Albu e mândră tare de fiica ei. Foarte rar postează imagini cu micuţa, dar de data aceasta Mikaela a făcut furori cu machiajul purtat.

 

La 10 ani, Mikaela, fiica Iuliei Albu şi a lui Mihai Albu a atras atenţia. Mama sa, celebrul critic de modă, a urcat pe Instagram o poză cu fetiţa, costumată de Halloween. Poartă un machiaj intens, un costum special.

Mikaela a crescut foarte mult, e o adevărată domnişoară, slăbuţă, cu picioare lungi. În dreptul pozei urcate pe Instagram, Iulia Albu a avut şi un mesaj.

„Sunt atât de mândră de tine! Ea m-a rugat să public poza asta. Şi înţeleg, adică, are 10 ani până la urmă. Poartă machiaj numai o dată pe an, de Halloween, însă eu tot cred că e prea mult”, a scris Iulia Albu.

Iulia Albu vrea să adopte un copil

Vorbeşte cu o sinceritate dezarmantă despre vedetele din showbiz, fie atunci când le critică, fie când le enumeră plusurile, dar şi despre tot ce trăieşte. Iulia Albu este mai fericită ca niciodată în viaţa pe care şi-a clădit-o după despărţirea de Mihai Albu. Iubeşte din nou, se gândeşte la căsătorie, dar lasă timpul să decidă momentul. Ba mai mult, vrea să devină din nou mamă, dar şi să adopte un copil.

 

Modifică Setările