Vedete

Ce mare a crescut fiul lui Codruţ Kegheş aka Dezbrăcatu'! Uite cum arată acum FOTO

de admin

Ce mare a crescut fiul lui Codruţ Kegheş aka Dezbrăcatu'! Uite cum arată acum FOTO camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Vedeta de la "Cronica Cârcotaşilor" are acasă un adevărat cavaler, care tocmai a împlinit 11 ani.

Cunoscut de ani buni graţie rolului său umoristic de la Prima TV, Dezbrăcatu' e cât se poate de serios în viaţa sa privată şi foarte ataşat de familie.

La cei 48 de ani ai săi, Codruţ Kegheş este tatăl unui băiat pe nume Ştefan, care tocmai a împlinit 11 ani şi care are deja sportul în sânge. Şi, chiar dacă nu locuiesc împreună, Codruţ divorţând de soţia sa, relaţia lor este una foarte strânsă.

Aşa arată acum Ştefan, la 11 ani.

În urmă cu câţiva ani, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru OK!, Codruţ Kegheş vorbea cu mândrie despre faptul că fiul lui este pasionat de motocross şi că merg adesea împreună pe circuitul de la Ciolpani. Iar iarna, se întrec pe pârtia de schi.

"Este un copil ce îmi doresc foarte mult ca în această via­ţă să fie fericit, să aibă sufleţelul liniştit că tăticul şi mama lui sunt alături de el, chiar dacă suntem separaţi. (...) Când vreau să fiu doar cu băiatul meu, sunt doar eu cu băiatul...", spunea la acea vreme Dezbrăcatu'.

Ştefan, în 2018.

Modifică Setările