News

Ce mare a crescut mezinul Mirelei Vaida! Tudor Ştefan are acum 10 luni

Ce mare a crescut mezinul Mirelei Vaida! Tudor Ştefan are acum 10 luni camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Fiul cel mic al Mirelei Vaida a împlinit 10 luni. Tudor Ştefan a crescut mult, se joacă acum cu frăţiorii lui!

În data de 10 aprilie 2019, Mirela Vaida a adus pe lume al treilea copil al său. Artista a născut natural, după un travaliu de o oră şi jumătate. Băieţelul a primit numele  Tudor Ştefan. e atunci, micuţul cântărea 3,5 kg şi avea 51 de cm,. Atunci a primit primul 10 din viaţa lui oferit de echipa medicală.

Iată cât de rapid a trecut timpul. Tudor aproape că merge în picioare, se joacă cu frăţiorii lui, are aproape 10 luni. Se pare că are o alimentaţi foarte bună, şi somnul îi prieşte căci arată tare bine, are fălcuţe şi e roşu în obraji. Zilele trecute, prezentatoarea Mirela Vaida s-a plâns în privinţa unui aspect: încă trebuie să îl hrănească la sân. "Dependenţi! Cum să-i spun c-ar trebui să-l înţarc?"

Recent, mămica le-a făcut o poză haioasă copiilor care stau pe spatele tatălui lor. E în galeria FOTO!

Mirela Vaida e foarte apropiată de copiii ei, mereu şi-a dorit o familie mare. Acum are tot ce şi-a dorit. Uneori, mai primeşte şi surprize din partea acestora. Băieţelul cel mare a colorat cu cariocile pereţii casei, dar chiar şi pe el. Imediat a fost fotografiat!

 

Cât a câştigat Mirela Vaida din televiziune:”Nici mama nu obţinea atât”

Astăzi este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune, dar drumul până aici a fost unul anevoios.

Mirela Vaida a lucrat de pe vremea când era încă studentă. „Venea maşina de la televiziunea la care lucram şi mă lua de la scara căminului. Cine mai era ca mine, aveam maşină cu şofer. Şi câştigam o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi. Mama era învăţoare şi avea doar 1.000 de lei. Eram foarte mândră. Cu banii aia mi-am luat şi primul apartament, în rate, la care plătim şi acum. Un apartament mic din Drumul Taberei, pe care l-am închiriat, dar încă nu am achitat creditul”, povesteşte Vaida pentru OK.