News

Ce mare s-a făcut fata lui Jamie Oliver. Seamănă atât de mult cu mama ei, încât lumea crede că sunt surori!

Ce mare s-a făcut fata lui Jamie Oliver. Seamănă atât de mult cu mama ei, încât lumea crede că sunt surori!

Jamie Oliver şi Jools, soţia lui, au cinci copii cu care se mândresc foarte mult şi pe care îi iubesc nespus de mult. Diferenţele de vârstă dintre ei sunt destul de mari, cel mai mic dintre copii face doi ani, în timp ce fata cea mare are 16 ani.

Dacă lumea este deja obişnuită ca familia Oliver să posteze fotografii în special cu cei mai mici copii, recent Jools a surprins pe toată lumea şi a postat o fotografie cu Poopy, cea mai mare fată a ei şi a lui Jamie.

În fotografia realizată în casa lor, Jools şi Poopy seamănă foarte mult, iar multă lume spune că par a fi mai mult surori, decât mamă şi fiică. Mai mult decât atât, soţia lui Jamie Oliver, care are 44 de ani, chiar a afirmat că se simte ca o adolescentă atunci când petrece timp cu fetele ei cele mari, Poppy şi Daisy.

Nu cu mult timp în urmă, şi faimosul bucătar afirma că Jools se înţelege mai bine cu cele două fete: „Sincer vă spun că nu mă pricep foarte bine să le fiu părinte. Sunt fete ajunse la adolescenţă şi nu sunt interesate de sfaturile pe care le primesc de la mine. Sunt mai bun ca tată pentru ceilalţi trei copii“.

Zilele trecute, Jools Oliver a postat pe reţelele de socializare şi o fotografie în care apare Petal, fetiţa ei în vârstă de nouă ani, dar şi o altă fotografie în care ea îl ţine în braţe pe River, cel mai mic copil al lor, care peste o lună va împlini doi ani.

Modifică Setările