News

Ce mare s-a făcut fiica Elenei Udrea! Aceasta are un ajutor de nădejde în creşterea micuţei

Ce mare s-a făcut fiica Elenei Udrea! Aceasta are un ajutor de nădejde în creşterea micuţei camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Viaţa Elenei Udrea s-a schimbat când a devenit mamă. Micuţa Eva creşte pe zi ce trece şi îşi face părinţii din ce în ce mai fericiţi! 

Pe 20 septembrie 2018, Elena Udrea aducea pe lume primul ei copil, o fetiţă cu ochii albaştri. Timpul a trecut cu repeziciune de atunci, viaţa ei s-a schimbat radical. Partenerul ei, Adrian Alexandrov parcă e şi mai atentă cu ea, relaţia lor de cuplu a evoluat. 

Micuţa Eva Maria creşte pe zi ce trece şi îşi face părinţii fericiţi. Fetiţa a moştenit multe trăsături de la ambii părinţi, poate şi de la bunici. Elena Udrea este ajutată de mama ei în creşterea Evei. Aceasta mai are diferite afaceri, diferite întâlniri şi nu a vrut să angajeze o bonă, ci se bazează pe ajutorul bunicii, cea căreia îi face mare plăcere să îşi vadă nepoţica crescând. 

Elena Udrea e mult mai sensibilă de când a devenit mamă

În emisiunea Teo Show, de la Kanal D, Elena Udrea a mărturisit înainte de Crăciun că a devenit mult mai sensibilă după ce a născut. „Cred că găsesc motive să plâng săptămânal. De când s-a născut Eva, plâng săptămânal, căci văd tot felul de cazuri, cu copii… Ultima oară am plâns când a murit tata. Nu sunt plângăcioasă de fel, dar naşterea Evei m-a schimbat. Când e copilul tău, îl creşti tu, când e acolo şi vezi dacă îi e bine, dacă îi e rău… dacă nu trăieşti asta nu poţi înţelege”.

Foto: Facebook

Modifică Setările