Vedete

Ce mare s-a făcut fiul Mădălinei Manole: are 9 ani şi seamănă perfect cu mama lui! Iată-l alături de Petru Mircea

Ce mare s-a făcut fiul Mădălinei Manole: are 9 ani şi seamănă perfect cu mama lui! Iată-l alături de Petru Mircea camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Ce mândră ar fi fost Mădălina Manole de fiul ei! Fotoreporterii Click! au surprins, zilele trecute, imagini emoţionante cu băiatul regretatei artiste, dar şi cu tatăl lui, Petru Mircea. Cei doi au fost relaxaţi şi binedispuşi, printre rafturi, la cumpărături.

Când a ales să îşi pună capăt zilelelor, băieţelul artistei avea un anişor şi abia învăţase să meargă. Petru junior, care în iunie va împlini zece ani, este o frumuseţe de băiat, semănându-i în totalitate regretatei artiste.

Puştiul şi tatăl său au ajuns la un supermarket din Capitală. Băiatul este înalt, are părul lung şi este foarte jucăuş, iar părintele său, care s-a îngrăşat câteva kilograme, încă mai poartă verigheta.

După ce a fost blamat şi acuzat în nenumărate rânduri de familia fostei sale soţii că el ar fi împins-o în ghearele morţii, iată că imaginile surprinse recent de fotoreporterii Click! arată că Mircea este un părinte bun.

El a fost grijuliu cu juniorul, au căutat hăinuţe în supermarket, dar au probat şi câteva perechi de adidaşi. După aproape o jumătate de oră de cotrobăit, cei doi  au ieşit cu un cadou sub braţ şi s-au îndreptat spre maşina lui Petru.

Iată mai multe imagini cu fiul Mădălinei Manole

Modifică Setările