Vedete

Ce mare şi ce frumoasă s-a făcut fiica Adelina Pestriţu! Zenaida Maria a împlinit deja doi ani

Ce mare şi ce frumoasă s-a făcut fiica Adelina Pestriţu! Zenaida Maria a împlinit deja doi ani camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

E bucurie mare pentru Adelina Pestrituţu! Ziua de 3 august are mare însemnătate în viaţa vedetei şi a soţului, a lui Virgil Şteblea! Este ziua în care minunea lor, Zenaida Maria, a venit pe lume. Atunci au devenit pentru prima oară părinţi! 

Ce rapid trece timpul! Pe 3 august, în 2018, Adelina Pestriţu trăia cele mai mari emoţii. Era ziua în care se pregătea să o nască pe fetiţa sa pe care o aştepta cu sufletul la gură de aproximativ nouă luni de zile. A născut la un spital privat din Capitală o micuţă superbă care a cucerit-o imediat. E vorba despre Zenaida-Maria, comoara care îi face viaţa mai frumoasă pe zi ce trece. Adelina Pestriţu s-a obişnuit rapid în rolul de mamă, a avut parte de cel mai important ajutor, al soţului său, al lui Virgil Şteblea. 

Tăticul e cucerit de fiica care îi seamănă din ce în ce mai mult pe zi ce trece. Bineînţeles, micuţa a moştenit trăsături frumoase de la ambii părinţi, este superbă, iar imaginile dovedesc asta! Iată că acum, cu ocazia împlinirii vârstei de doi ani, Adelina a transmis în mediul online un mesaj emoţionant dedicat minunii sale: 

"La mulţi ani, dragostea noastră!!! #zenysbirthday De 2 ani viaţă noastră este o reală bucurie alături de ţine! Să fii cea mai fericită şi împlinită! Te iubim din tot sufletul 💕💕💕 #2yearsold #steblea.virgil", a scris vedeta. În galeria foto puteţi vedea imagini cu Zenaida Maria din primele săptămâni. Era aşa de micuţă!

Nici tăticul nu s-a lăsat mai prejos în zi de sărbătoare. Virgil Şteblea a scris: "La mulţi ani, prinţesa noastră! Mami şi tati vor fi mereu alături de tine". 

Adelina Pestriţu a anunţat în februarie 2018 că este însărcinată

De ziua ei, pe 2 februarie 2018, vedeta a anunţat că ea şi Virgil, iubitul care acum îi este soţ, vor avea un copil, vedeta fiind gravidă în primul trimestru.

"Vârstă de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam să-l primesc vreodată. Eu şi iubitul meu, Virgil, suntem fericiţi să împărtăşim cu voi vestea că vom deveni părinţi. Fericirea noastă este cu atât mai mare cu cât în curând vom sărbători şi un an de relaţie. Suntem copleşiţi de emoţii şi abia aşteptăm să treacă cele 6 luni rămase până vom fi trei. Sperăm să ne descurcăm bine în rolul de părinţi", spunea Adelina Pestritu pe contul ei de Facebook la acel moment. 

FOTO: Facebook