Vedete

Ce mare şi drăguţă s-a făcut fiica lui Tom Cruise! Suri are 13 ani şi este urmărită non-stop de paparazzi

Ce mare şi drăguţă s-a făcut fiica lui Tom Cruise! Suri are 13 ani şi este urmărită non-stop de paparazzi camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Are doi părinţi cunoscuţi în lumea întreagă, pe Katie Holmes şi Tom Cruise, iar acest lucru o face, la rândul ei, să fie celebră pe tot globul.

Suri Cruise, căci despre ea este vorba, are pe urmele ei, non-stop, mai mulţi paparazzi care vor să o surprindă orice ar face, chiar dacă este doar un copil. În vârstă de 13 ani, fata lui Tom Cruise şi a lui Katie Holmes nu este niciodată singură, iar atunci când nu se află în preajma părinţilor, ea este cu bona sau cu bodyguarzii care au grijă de siguranţa ei.

Ieri, Suri Cruise a fost fotografiată pe străzile din New York în timp ce ea şi bona ei aşteptau taxiul, iar acum imaginile fac înconjurul internetului. În poze se poate observa cât de drăguţă s-a făcut fiica lui Tom Cruise, moştenind parcă tot ce era mai bun de la ambii ei părinţi.

În urmă cu doar câteva zile, fiica lui Tom Cruise fusese fotografiată tot în New York, tot în timp ce aştepta taxiul, însă alături de ea era chiar mama ei, Katie Holmes.

Mai multe fotografii cu Suri Cruise pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările