Vedete

Ce mare şi frumoasă este fata Siennei Miller. Iată cele mai recente fotografii cu Marlowe Ottoline!

Ce mare şi frumoasă este fata Siennei Miller. Iată cele mai recente fotografii cu Marlowe Ottoline!

New York, NY - Sienna Miller is "100% Human" enjoying a morning walk with her daughter Marlowe Sturridge in the West Village of New York. Pictured: Sienna Miller BACKGRID USA 10 OCTOBER 2017 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Ea este o actriţă super cunoscută la Hollywood, ba chiar tabloidele au cuplat-o cu Brad Pitt, la scurt timp după despărţirea starului de Angelina Jolie. Sienna Miller este acum o mamă singură, după ce s-a despărţit de logodnicul său, Tom Sturridge, în 2015. Alături de el a trăit o frumoasă poveste din care a rezultat fiica Marlowe Ottoline, singurul lor copil. Sienna şi fiica sa de 5 ani. Chiar dacă părinţii nu mai formează un cuplu, ei îşi cresc împreună copilul într-un mod frumos. Marlowe are acum 5 ani şi este o fetiţă superbă, semănând atât cu tatăl său, cât şi cu mama celebră. Micuţa este rodul iubirii dintre actriţa în vârstă de 35 de ani şi actorul cu patru ani mai tânăr şi s-a născut la doar un an de relaţie, o evoluţie rapidă a celor doi iubiţi, având în vedere lunga poveste cu suişuri şi coborâşuri dintre Sienna şi Jude Law.

Marţi, Sienna şi fata sa au fost surprinde pe străzile din New York, îmbrăcate lejer şi cu zâmbetul pe buze. În colanţi şi tricouri lejere, cele două se bucurau de plimbarea de dimineaţă, iar asemănarea dintre ele esta una izbitoare. Marlowe  este copia fidelă a mamei sale, blondă cu părul lung şi ochii verzi.

Alături de fostul logodnic, Tom Sturridge, şi fiica Marlowe.

De asemenea, am mai putut remarca cât de frumoasă este fiica Siennei şi a lui Tom prin luna martie a acestui an, când cei trei au fost surprinşi tot la plimbare, într-un cartier select din New York.

Foto: Hepta

Modifică Setările