News

Ce mare şi frumoasa este fiica lui Ashton Kutcher şi a Milei Kunis!

Ce mare şi frumoasa este fiica lui Ashton Kutcher şi a Milei Kunis!

Studio City, CA - *EXCLUSIVE* - Actor Ashton Kutcher takes his daughter Wyatt to a playdate in Studio City. Wyatt was showing off her love for Minnie Mouse. Pictured: Ashton Kutcher, Wyatt Kutcher BACKGRID USA 25 SEPTEMBER 2017 BYLINE MUST READ: R2D2 / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Ashton Kutcher şi  Mila Kunis sunt printre cei mai discreţi părtinţi de la Hollywood. Au împreună doi copii, Wyatt Isabelle, care va împlini pe 1 octombrie 3 ani, şi Dimitri Portwood în vârstă de aproape un an, cei doi fiind printre cel mai bine păziţi copii de la Hollywood. Fetiţa lui Ashton şi a Milei este o frumuseţe. Ei sunt celebri la Hollywood, dar vor ca micuţii lor să aibă o viaţă normală, departe de lumina reflectoarelor, cel puţin până când vor creşte şi vor fi conştienţi de cariera pe care vor să o urmeze. Dacă unii părinţi de la Hollywood scot bani frumoşi de pe urma copiilor lor, alţii nu îi expun nici măcar pe conturile lor de social media, să nu mai vorbim de apariţii oficiale pe la evenimente. Nici urmă de micuţii Wyatt şi Dimitri prin pozele de Instagram sau Twitter ale celor doi actori, singurele ipostaze cu cei doi micuţi fiind cele surprinse de paparazzi, pe stradă. Mai mult de atât, fotografii cu băieţelul de aproape un an al cuplului nu există. Nimeni nu ştie cum arată Dimitri, singurele ipostaze surprinse de paparazzi fiind cele cu el în caruciorul plimbat de părinţi.

De ce au luat hotărârea să îi ţină departe de ochii curioşilor? Ei bine, chiar Mila a răspuns la această întrebare într-un interviu, motivând că a-i obşinui pe micuţi cu atenţia mulţimii echivalează cu a-i perverti, a-i face conştienţi de celebritatea şi bogăţia lor, ceea ce nu poate de­cât să afecteze negativ un psihic fragil, în formare. „Eu şi Ashton am hotărât că ne vom creşte co­piii spunându-le că mama şi tata poate că nu mor de foame, dar ei sunt săraci“.

Ce mare s-a făcut Wyatt Isabelle !

Cu toate acestea, iată că Ashton a apărut ieri de mână cu fiica sa prin cartierul Studio City, Los Angeles. Am avut ocazia să o vedem pe micuţa Wyatt Isabelle care peste câteva zile va împlini 3 ani. Îmbrăcată în roz, cu un tricou cu Micky Mouse, micuţa este superbă şi seamănă izbitor de mult cu mama sa celebră, cu părul şaten deschis şi ochii verzi.

Foto: Hepta

Modifică Setările