Vedete

Ce mari au crescut băieţii Adrianei Bahmuţeanu şi ai lui Silviu Prigoană. Cei doi locuiesc cu tatăl lor

Ce mari au crescut băieţii Adrianei Bahmuţeanu şi ai lui Silviu Prigoană. Cei doi locuiesc cu tatăl lor camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Au apus vremurile când Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană erau la cuţite. Acum au o relaţie normală pentru cei doi copii pe care îi au împreună. Micuţii locuiesc cu tatăl lor de aproximativ doi ani de zile. Cât de mult au crescut!

În urma unui proces, Adriana Bahmuţeanu şi Siviu Prigoană au căzut de comun acord. Băieţii lor, Eduard şi Maximus, sunt crescuţi de tată, iar mama are un program de vizitare. Afaceristul a declarat totul la Pro TV acum puţin timp:

"A fost o decizie luată împreună cu avocaţii mei (n.r. de a sta departe de viaţa publică). A trebuit să stau deoparte. Copiii sunt la mine de doi ani de zile şi prin hotărâre judecătorească definitivă. Suntem o gaşcă foarte mişto. A reuşit pandemia să mă ţină înnchis în casă cu copiii de trei luni. A fost foarte tare. Am avuit timp să stăm mult împreună, să ne cunoaştem calităţile şi defectele, să facem proiecte împreună". 

El a mai adăugat că în ultima perioadă a stat mai mult cu familia sa, Eduard şi Maximus au făcut şi fac în continuare şcoală online: "Am avut o grămadă de timp să stau coopiii. Ei fac şcoală online acum. Absolut minunat. Mie mi se pare mai bună şcoala online decât şcoala în clasă. Asta e părerea mea personală. Pentru că am posibilitatea şi să observ cum predau profesorii. Copiii mei mai fac şi suplimentar. Tu auzi ca părinte şi vezi talentul profesorului, cum explică. Şi dacă înţelegi şi tu ca părinte înseamnă că a priceput şi copilul. Dacă nu înţelegi tu nimic, n-are cum să priceapă copilul. De aia spun că pe mine mă încântă chestia asta cu şcoala online".

Adriana Bahmuţeanu este şi ea fericită şi liniştită acum. Trăieşte o nouă poveste de iubire, dar are şi o relaţie apropiată cu copiii săi. Recent i-a fotografiat pe Eduard şi Maximus. Se pare că petrece timp cu ei de fiecare dată când are ocazia. Priviţi în galeria foto cât au crescut, cât sunt de mari. 

FOTO: Facebook, Instagram 

Modifică Setările