News

Ce mari au crescut băieţii lui Dinu Pescariu! Fostul tenismen şi soţia sa, Letiţia, au cu ce să se mândrească


Ce mari au crescut băieţii lui Dinu Pescariu! Fostul tenismen şi soţia sa, Letiţia, au cu ce să se mândrească
camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Căsătoriţi de 13 ani, Dinu şi Letiţia Pescariu sunt nişte norocoşi. Cel puţin când vine vorba de familia pe care au creat-o, formată din trei băieţi care devin pe zi ce trece mai frumoşi.

Letiţia şi Dinu Pescariu sunt unul dintre cele mai elegante cupluri din Bucureşti, nunta lor, în 2008, făcând multe valuri în lumea mondenă. Cu toate acestea, cei doi au preferat să stea apoi cât mai departe de lumina reflectoarelor şi să-şi crească cei trei copii în linişte, în casa lor de la Snagov.

În ciuda discreţiei, Letiţia nu se poate abţine să nu posteze din când în când pe Instagram imagini cu cei trei băieţi ai ei. Fosta vedetă de televiziune are cu ce se mândri. Băiatul ei cel mare, Vlad, rezultat din mariajul anterior, cu Răzvan Enache, are acum 16 ani şi arată deja ca un manechin. Băieţii mai mici, Alex şi Ianis, în vârstă de 12, respectiv 9 ani, rezultaţi din mariajul cu Dinu Pescariu, şi-au moştenit mama la frumuseţe şi cresc văzând cu ochii. 

Întrebată în 2014 de revista VIVA! cum este viaţa cu trei băieţi în casă, Letiţia Pescariu răspundea astfel: ”Noroc că au venit pe rând şi am avut timp să mă adaptez. Cred totuşi că e mai puţin solicitant decât dacă ar fi trebuit să o împart cu 4 fete!!! Serios vorbind acum, băieţii mei sunt foarte cuminţi şi liniştiţi. De la mare la mic. Din punctul acesta de vedere sunt foarte norocoasă. Dacă cei mari nu erau aşa, nu cred că aş mai fi avut curaj să fac încă un bebe. Dintre toţi, aş spu­ne că Dinu e cel mai „solicitant!”

Foto: Instagram, Facebook

Comentarii

Modifică Setările