Vedete

Ce mari au crescut copiii Cristinei Spătar! Aida îi seamănă mamei, iar Albert tatălui FOTO

Ce mari au crescut copiii Cristinei Spătar! Aida îi seamănă mamei, iar Albert tatălui FOTO camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Cei doi copii pe care artista îi are cu fostul soţ se înţeleg de minune cu noul ei partener.

După mult timp, Cristina Spătar are parte de linişte şi fericire în viaţa personală. După ce a părăsit vila fostului soţ, mutându-se cu copiii într-un apartament cu două camere închiriat în Buftea, artista s-a concentrat mai mult pe atelierul său de creaţie vestimentară, dar şi-a dat şi o nouă şansă în iubire.

Recent Cristina Spătar (46) şi-a prezentat public noul partener de viaţă, Tibi Vărzaru (24), un antrenor de fitness mai tânăr cu 22 de ani, fost iubit al mezinei lui Corneliu Vadim Tudor. În ciuda aşteptărilor, relaţia lor, care ţine de ceva timp, pare să se îndrepte spre o căsătorie, de vreme ce Cristina a primit deja un inel de la Tibi.

“Nu cred că e de logodnă. Am zis “Da, mulţumesc frumos”. L-am primit de ziua mea. Spun că nu e de logodnă ca să mai primesc unul şi mai mare”, a mărturisit Cristina Spătar la Răi, da' buni.

Chiar dacă nu se grăbesc, cei doi se comportă ca şi cum ar forma deja o familie, iar copiii se înţeleg foarte bine cu Tibi.

Aida (7) şi Albert (9) sunt deja mărişori şi au înţeles ce s-a întâmplat între părinţii lor, mai ales că au fost nevoiţi să părăsească vila din Crevedia a tatălui lor.

Cristina Spătar îi laudă mereu că sunt copii buni şi cuminţi, numindu-i mereu "comorile mele" şi spunând de fiecare dată că "sunt cea mai norocoasa mămică din lume".

Dacă Albert seamănă leit cu tatăl său şi e mai sportiv din fire, Aida are trăsăturile mamei sale şi e deja la vârsta primelor cochetării.

Iată câteva instantanee cu copiii Cristinei Spătar. (vezi galeria foto)