Vedete

Ce mari au crescut fiicele lui Florin Dumitrescu! Oare Ava şi Mia vor călca pe urmele tatălui lor?

Ce mari au crescut fiicele lui Florin Dumitrescu! Oare Ava şi Mia vor călca pe urmele tatălui lor? camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Rapid trece vremea, iute cresc copiii! Florin Dumitrescu se mândreşte acum cu cele două domnişoare ale sale, cu Ava şi Mia. Ele sunt fiicele sale!

Florin Dumitrescu apare des la TV, acolo unde vorbeşte despre cariera sa, despre pasiunea sa de ani de zile, despre bucătărie. Este chef recunoscut în toată România, toţi au auzit de el, toţi îi ştiu reţetele. Face show în emisiunea "Chefi la cuţite", de pe Antena 1 alături de Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu. Dar cum e viaţa lui dincolo de reflectoare?

Ei bine, aflaţi că este un familist convins, are o soţie minunată, pe Cristina, dar şi două fiice superbe, pe Ava şi Mia. Bucătarul postează rar imagini cu copiii săi în mediul online, dar iată că de data aceasta a surprins. De 1 Iunie, de Ziua Copilului, a arătat un colaj cu fiicele sale. E mândru, ele sunt adevărate domnişoare. Pare că le şi alintă, ele sunt prinţesele lui:

"Îmi mai aduc aminte cum e să fii copil cu ajutorul lor! Vă iubesc, prinţeselor!". Priviţi imagini de familie în galeria foto. 

Chef Florin Dumitrescu şi soţia, 7 ani de la cununia civilă! Cum arătau pe atunci cei doi

Pe Florin Dumitrescu îl vedem săptămânal la TV, la Antena 1, însă soţia sa e o prezenţă foarte discretă. Rar apare în public, poate la vreun eveniment pentru a-l susţine pe soţul ei, celebrul bucătar. Iată că acum au un motiv mare de bucurie. În 2013 şi-au unit destinele, s-au căsătorit civil. Florin Dumitrescu a postat o imagine de atunci, dar şi un mesaj:

"2013 am făcut cununia civilă! Pe 8 mai. Deci astăzi facem 7 ani de când Zelda este oficial doamna Dumitrescu! Masa şi dansul la Escargot (unde ne-am cunoscut), ne-a gătit @razvanexarhu , ne-a cântat Fane Lāutaru', am fost înconjuraţi doar de familie. A fost una dintre cele mai tari zile din viata mea, mai ales că @cristinasimadumitrescu a fost punctualā, fāră ironie, nu a întârziat nici 1 minut. Zeldo te iubesc tare! La mulţi ani", a scris chef-ul pe reţelele de socializare.

Foto: Facebook