News

Ce mari s-au făcut gemenele lui Iglesias! Au scăpat de aparatul dentar şi s-au prezentat pe covorul roşu la Met Gala

Ce mari s-au făcut gemenele lui Iglesias! Au scăpat de aparatul dentar şi s-au prezentat pe covorul roşu la Met Gala camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Odinioară erau nişte puştoaice timide, cu aparat dentar şi probleme adolescentine. Acum, au crescut şi au luat cu asalt covorul roşu al evenimentului Met Gala. Iată cât de frumoase sunt gemenele Cristina şi Victoria Iglesias.

Puţini ştiu că celebrul Julio Iglesias este tată şi pentru o pereche de gemene. Mult mai mici decât Enrique Iglesias, Victoria şi Cristina au împlinit 18 ani chiar pe 1 mai, de-abia obţinând permisiunea de a merge singure la un eveniment atât de pretenţios precum Met Gala.

Şi-au făcut-o cu stil! Gemenele au îmbrăcat rochii identice, semnate de Oscar de la Renta, una cu tente roz, cealaltă cu albastru, şi au luat cu asalt covorul roşu. Toţi au fost cu ochii pe ele, Cristina şi Victoria fiind de-o frumuseţe rară.

”Să mergem pentru prima dată la Met Gala purtând Oscar de la Renta a însemnat foarte mult pentru noi, căci am crescut pe lângă designer şi minunata lui familie. A fost o onoare pentru noi să purtat ceva semnat de el.”, au declarat cele două în timp ce-au realizat o şedinţă foto behind the scene.

Modifică Setările