Vedete

Ce meserie are, de fapt, la bază Cătălin Măruţă. Se gândea să îi calce pe urme tatălui său

Ce meserie are, de fapt, la bază Cătălin Măruţă. Se gândea să îi calce pe urme tatălui său camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Credeţi că Măruţă ştia din copilărie că vrea să devină prezentator TV? Acesta se gândea să calce pe urmele tatălui său! 

Cătălin Măruţă habar nu avea în copilărie cât de celebru avea să devină rapid, că o ţară întreagă avea să îl cunoască, să îl recunoască pe stradă şi să îi ceară autograful. El credea că o să îl urmeze pe tatăl lui în carieră, pe Constantin Măruţă. Acesta a fost judecător. 

Cătălin Măruţă are studii juridice. A terminat Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Nicolae Titulescu. Atunci, în anii studenţiei, chiar dacă citea cărţi de Drept, s-a angajat la un post de radio, iar mai târziu la o televiziune care se numea TV Super Nova. Ulterior, acesta a ajuns la Televiziunea Română, la emisiunea Trupa DP2. Au urmat mai multe joburi apoi: la Activ FM, la TVR 2, la Realitatea TV, iar de acolo a ajuns la Pro TV.

Din 22 septembrie 2007 prezintă emisiunea "La Măruţă".

Tatăl lui Cătălin Măruţă a fost judecător în Târgu Jiu

Familia Măruţă se pare că e foarte cunoscută în Târgu Jiu de ani de zile, nu de când Cătălin a apărut la TV. Tatăl lui, domnul Constantin Măruţă, a fost judecător. Ulterior, a ieşit la pensie, însă nu a stat acasă, şi-a făcut o afacere, avea un cabinet de avocatură.

În 2013, tatăl lui Cătălin Măruţă făcea declaraţii: "E bine la pensie, nu mă plâng. Lucrez la un cabinet de avocatură alături de cinci colegi colaboratori. Eu nu merg în instanţa decât foarte rar, nu mă duc la cazurile de trafic de persoane, trafic de influenţă sau ceva de genul acesta. Dar ne merge bine!"

Foto: Facebook 

Modifică Setările