News

Ce meserie voia tatăl Laurei Codruţa Kovesi să aibă, de fapt, fiica sa

Ce meserie voia tatăl Laurei Codruţa Kovesi să aibă, de fapt, fiica sa

Invitată în emisiunea radiofonică moderată de Andreea Esca, fosta şefă a DNA a făcut o serie de mărturisiri în legătură cu viaţa ei privată. La un moment dat, aceasta a dezvăluit că tatăl ei, procuror de profesie, şi-ar fi dorit ca ea să urmeze altă cale.

Uşor reţinută, dar sinceră Laura Codruţa Kovesi a împărtăşit cu toţi cei care o simpatizează fragmente din viaţa sa. La un moment dat, vorbind despre momentul în care s-a decis să urmeze procuratura, fosta şefă a DNA a mărturisit că tatăl ei, care astăzi nu mai este în viaţă, o îndrumase, iniţial, spre altă cale.

Tată meu, iniţial, a încercat să mă influenţeze şi mi-a zis să mă fac notar. Că e o meserie mai pentru femei, mai uşoară, faci contracte... Încă nu eram foarte decisă, dar am avut avantajul că am avut multe sesiuni de practică şi eu am luat totul foarte în serios. Am mers şi la judecătorie şi la procuratură, la un cabinet de avocatură, la cabinetul de notar şi mi-am dat seama ce mi se potriveşte. Şi în anul trei m-am decis că vreau să mă fac procuror”, a mărturisit Laura Codruţa Kovesi.

Modifică Setările