News

Ce mireasă a fost mai frumoasă: Meghan Markle, Kate Middleton sau Lady Diana?

Ce mireasă a fost mai frumoasă: Meghan Markle, Kate Middleton sau Lady Diana? camera-retro icon Vezi galeria 20 poze

Şi-au găsit toate trei Prinţul, cu care s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii de vis, ce a fost urmărită de întreaga planetă. În ziua cea mare, cele trei mirese au etalat tot atâtea stiluri vestimentare. Cine a făcut cea mai bună impresie în faţa altarului, în timp ce-i jura dragoste eternă Prinţului ei?

Toate cele trei nunţi au fost televizate şi s-au bucurat de atenţia şi admiraţia a zeci de milioane de oameni din întreaga lume, care au urmărit încântaţi fiecare moment al ceremoniei nupţiale. Însă rochiile alese de cele trei mirese au fost îndelung comentate atât de critici vestimentari, cât şi de marele public.

Meghan Markle, care s-a măritat cu Prinţul Harry pe 19 mai 2018, a purtat o rochie Givenchy, spre surprinderea tuturor celor care vehiculau, în ajunul nunţii, designeri precum Ralph & Russo sau Stella McCartney, nicidecum Clare Waight Keller, o englezoaică prea puţin cunoscută, primul designer de sex feminin de la Givenchy.

Rochia miresei a fost de-o simplitate sculpturală, cum au denumit-o criticii, cu mâneci lungi şi guler tip bărcuţă. Voalul de 5 metri a captat atenţia celor au urmărit ceremonia nupţială a fostei actriţe hollywoodiene din simplul motiv că broderia de la nivelul tivului a reprezentat flora celor 53 de naţiuni din Commonwealth. Se pare că cei care au realizat voalul au lucrat sute de ore la el şi au fost nevoiţi să se spele pe mâini la fiecare jumătate de oră, pentru a nu-l murdări.

Modifică Setările