Royals

Ce mişcări are soţia Prinţului Charles! Iată cum dansează Camilla cu preşedintele Ghanei

Ce mişcări are soţia Prinţului Charles! Iată cum dansează Camilla cu preşedintele Ghanei camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Camilla şi Charles se află într-un turneu regal în Ghana, unde s-au întâlnit cu mai multe oficialităţi. Luni seară, cei doi au participat la un banchet de stat, dat în cinstea lor, unde şi-au demonstrat abilităţile pe ringul de dans.

Cine ar fi zis că Ducesa de Cornwall se poate distra atât de tare la un banchet de stat? Ei bine, noi n-am fi zis asta înainte să vedem un video postat de Clarence House, pe contul de Twitter, care ne arată cât de bine se descurcă soţia Prinţului Charles pe ringul de dans.

Fără inhibiţii, Camilla a dansat cu preşedintele Ghanei, Nana Akugo-Addo, şi a demonstrat că-i place cu adevărat să danseze. În vârstă de 71 de ani, Camilla pare să fie expertă la acest capitol, iar simpatizanţii regali au sesizat asta. ”Camilla are ritm. Şi Charles are mişcări incredibile.”, ”You go, girl! Ducesa Camilla are ceva suflu viu în ea.”, ”Wow! Ducesa de Cornwall poate dansa”, au fost câteva dintre părerile stârnit de video-ul postat de Clarence House.

Modifică Setările