News

Ce mult seamănă Andreea Raicu cu mama sa! Ce mesaj i-a transmis diva femeii care i-a dat viaţă

Ce mult seamănă Andreea Raicu cu mama sa! Ce mesaj i-a transmis diva femeii care i-a dat viaţă camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Andreea Raicu are o relaţie foarte strânsă cu familia sa şi, în special, cu cea care i-a dat viaţă.

Vedeta a publicat o fotografie alături de mama sa şi observăm cât de mult seamănă cele două. Pe 18 octombrie a fost ziua sa de naştere, iar Andreea i-a făcut o urare public, de faţă cu toţi cei care o îndrăgesc şi îi accesează pagina de socializare: ”La mulţi ani, mami! Eşti cea mai bună mamă din lume, nu puteam să-mi doresc altceva, te iubesc enorm.”

Diva brunetă a vorbit de multe ori despre legătura minunată pe care o are cu mama sa, dar şi cât de mult şi-a iubit bunica, pe care a pierdut-o în urmă cu ceva timp.

Andreea Raicu a fost foarte îngrijorată pentru mama sa anul trecut, cât se infectase cu noul coronavirus, însă femeia a reuşit să treacă bine peste boala care a declanşat pandemia. Andreea Raicu susţine vaccinarea şi o consideră o cale de a scăpa cât mai repede de probleme. Pe lângă actele medicale, superba vedetă este adepta de ani de zile a unui stil de viaţă sănătos, în care consumul de carne nu există. Ea se axează pe hrană uşoară şi cât mai vie, sport, meditaţii şi neapărat o gândire pozitivă.

Foto: Facebook

 

Comentarii

Modifică Setările