Fashion

Ce nevastă sexy are ”James Bond”! Rachel Weisz, splendidă pe covorul roşu!

Ce nevastă sexy are ”James Bond”! Rachel Weisz, splendidă pe covorul roşu!

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 06: Actress Rachel Weisz attends 'The Mercy' World Premiere at The Curzon Mayfair on February 6, 2018 in London, England. (Photo by Tim P. Whitby/ Getty Images)

Marţi seară, Rachel Weisz a defilat pe covorul roşu la premiera celui mai recent film al său, ”The Mercy World”, care a avut loc la cinema The Curzon Mayfair din Londra. Rachel Weisz, sexy la premiera filmului său Actriţa britanică în vârstă de 47 de ani, care e căsătorită din 2011 cu Daniel Craig, a avut o apariţie fără cusur la acest eveniment. Ea a îmbrăcat o superbă rochie de seară, semnată de casa de modă Miu Miu, care i-a venit ca turnată.

Într-o nuanţă de albastru, cu un imprimeu floral şi cu o despicătură pe picior, rochia i-a flatat silueta silfidă a actriţei şi a adus-o în centrul atenţiei. Toţi au sorbit-o din priviri atunci când a defilat pe covorul roşu, aceasta fiind una dintre cele mai sexy apariţii ale actriţei.

Alături de co-starul său, actorul Colin Firth

Marele absent al serii a fost chiar soţul actriţei, starul ”James Bond”. Actriţa a fost, totuşi, însoţită de către co-starul ei, actorul Colin Firth.

Modifică Setările