News

De ce nu divorţează Demi Moore de Ashton Kutcher?

De ce nu divorţează Demi Moore de Ashton Kutcher?

Cu toate că s-au separat de mai bine de un an, cei doi actori n-au semnat încă actele de divorţ. Ce-i reţine? Neînţelegerile în privinţa banilor, care ameninţă să stârnească un scandal de proporţii.

Nu există nicio speranţă ca Ashton (34) şi Demi (49) să mai acorde vreo şansă mariajului lor, deoarece starul serialului „Doi bărbaţi şi jumătate“ e nedespărţit, de cinci luni încoace, de iubita sa, Mila Kunis (29). Şi-atunci de ce întârzie oficializarea despărţirii lor? Pentru că fostul cuplu n-a căzut de acord în privinţa împărţirii bunurilor obţinute pe timpul căsniciei. Iar situaţia n-are şanse să se detensioneze prea curând: „Avocaţii celor două părţi n-au ajuns la niciun consens, motiv pentru care se îndreaptă, cel mai probabil, spre tribunal, iar procesul riscă să se desfăşoare în văzul lumii“, a declarat o sursă, pe 21 octombrie, pentru „The New York Post“.

Cei doi soţi şi-au anunţat separarea în noiembrie 2011, după şase ani de căsnicie. Kutcher a fost cel care a cauzat despărţirea, după ce s-a apropiat nepermis de mult de o anume Sara Leal (22), tocmai în seara aniversării mariajului său. Şi tot el tulbură acum apele, refuzând să semneze divorţul. „Ashton a câştigat mai bine decât soţia lui în ultimii ani şi de-asta ezită să-i lase lui Demi o sumă considerabilă de bani“, a dezvăluit apropiatul vedetei. Actorul n-are de gând să cedeze, deşi situaţia lui financiară îi permite să se arate generos.

La mijlocul lunii octombrie, Ashton a fost desemnat cel mai bine plătit actor de televiziune, câştigând câte 700.000 de dolari pentru fiecare episod din „Doi bărbaţi şi jumătate“. El şi-a umplut deja conturile cu 24 milioane de dolari într-un singur an, de când l-a înlocuit pe Charlie Sheen în celebrul serial. „E atât de zgârcit! Vrea cu tot dinadinsul să încheie cea mai profitabilă înţelegere posibilă“, spune lucrurilor pe nume o sursă din anturajul lui.

Încrâncenarea cu care Kutcher luptă pentru fiecare cent pare nejustificată. O fi uitat cum, până în 2003 – când Demi l-a luat sub aripa ei protectoare – CV-ul lui nu abunda în realizări profesionale! Abia după ce a împrumutat din notorietatea lui Moore, a început să-şi dezvolte cariera, care îngloba, până atunci, numai câteva apariţii de succes în campanii publicitare şi-n serialul „That ‘70s Show“. Iar acum se comportă de parcă nu i-ar datora nimic fostei lui partenere. Şi asta, deşi se bucură de recunoaştere profesională şi de admiraţia celei mai sexy femei, cum a fost votată iubita sa, într-un top.

„A fost umilitor pentru Demi ca soţul ei s-o înşele într-un mod atât de public. Apoi a înlocuit-o cu o actriţă care are jumătate din vârsta ei“, a precizat un amic de-ai fostei perechi, în revista „Heat“, pe 18 octombrie. Dar poate că exact asta urmăreşte Ashton: să-şi expună viaţa privată, în încercarea de-a deveni şi mai cunoscut publicului avid de scandaluri. Nu degeaba atrag atenţia avocaţii soţilor Moore-Kutcher asupra iminenţei unui divorţ răsunător, desfăşurat cu uşile deschise. Circul iscat n-ar face decât să sporească şi mai mult faima şi, implicit, valoarea actorului.

Foto: Reuters

Modifică Setările