Vedete

Ce nu i-ar ierta Ileana Badiu soţului ei: ''Dacă există interes faţă de partener, nu cedezi”

Ce nu i-ar ierta Ileana Badiu soţului ei: ''Dacă există interes faţă de partener, nu cedezi”

Ileana  şi Cătălin Badiu au o căsnicie de basm. Cei doi au o relaţie de 17 ani, dintre care 11 petrecuţi la distanţă, deoarece Cătălin a profesat în Germania ca medic. Chiar dacă scriu în fiecare zi o pagină în povestea lor plină de iubire, Ilena susţine că există şi lucruri pe care nu i le-ar ierta jumătăţii sale.

“N-aş putea trece peste lipsa de interes pe care aş putea să o simt de la partenerul meu şi peste infidelitate. Cred că infidelitatea apare când este lipsă de interes. Orice fel de tentaţie ai avea, dacă există interes faţă de partener, nu cedezi”, a spus Ileana Badiu la Vorbeşte Lumea.

Frumoasa blondă crede că în fiecare relaţie există sacrificii, totul e ca cei doi să ajungă la un numitor comun. “De la început am simţit că fac ceva pentru el, deşi mie nu-mi convenea. Este nevoie de multă iubire ca să înţelegi că uneori trebuie să te pui pe tine în paranteze pentru celălalt.

De la început eu am înţeles că soţul meu are un parcurs de făcut, n-am ştiut că va dura 11 ani, n-am ştiut că vom avea un copil, dar mi-am asumat treaba asta. N-am perceput-o ca pe un sacrificiu. Lucrurile au fost discutate de la început şi am înţeles că pentru parcursul lui profesional este bine să stea în Germania. Acum este frumos că ne-am dezvoltat împreună. Am făcut o casă împreună, am plantat un copac, am făcut un copil, este o viaţă de om pe care am trecut-o împreună, iar parcursul ăsta comun schimbă total lucrurile. Importantă este construcţia, ca să nu se dezbine un cuplu”, a mărturisit Ileana Badiu. 

 

Modifică Setările