Royals

Ce nu s-a văzut la nunta lui Charlotte Casiraghi? Momente amuzante din culise!

Ce nu s-a văzut la nunta lui Charlotte Casiraghi? Momente amuzante din culise!

Pe 1 iunie 2019, cea mai strălucitoare prezenţă feminină din Principatul de Monaco, superba Charlotte Casiraghi, s-a căsătorit.

Fiica în vârstă de 32 de ani a Prinţesei Caroline de Monaco s-a căsătorit cu francezul Dimitri Rassam, în vârstă de 37 de ani, în superba locaţie oferită de Villa La Vigie din Monaco.

La petrecerea de nuntă, frumoasa Charlotte a purtat o rochie foarte şic, creaţie Chanel, accesorizată cu o bijuterie legendară: colierul Cartier cu diamante, care a aparţinut bunicii sale, Grace Kelly. 

Ei bine, publicul nu s-a putut bucura de prea multe fotografii de la mult aşteptatul eveniment, în afara unei fotografii cu mirii postate pe contul oficial de Instagram al Palatului de Monaco.

Telefoanele mobile ale invitaţilor la nuntă au avut, însă, grijă să înregistreze câteva momente inedite din timpul petrecerii de weekendul trecut, printre care dansul fraţilor Casiraghi, alături de mama lor, Prinţesa Caroline, pe o piesă hip-hop cântată de artistul francez MC Solaar. 

 

Foarte amuzant a fost şi momentul în care mirele Dimitri a fost aruncat în piscină, îmbrăcat în costumul de gală, de către fraţii Andrea şi Pierre Casiraghi împreună cu alţi doi invitaţi.

 

E clar că nunţile din Principatul de Monaco nu sunt deloc scorţoase, dimpotrivă...