News

Ce nu ştiai despre Arnold Schwarzenegger, austriacul care a cucerit Hollywoodul?

Ce nu ştiai despre Arnold Schwarzenegger, austriacul care a cucerit Hollywoodul?

E întruchiparea Visului American. E dovada reală a faptului că un om dintr-un ungher modest al acestei lumi poate ajunge s-o conducă. Şi, în ciuda eşecurilor personale, să rămână un mit.

Arnold Schwarzenegger

Când l-am văzut deunăzi pe Joseph Baena fluturându-şi plete cârlionţate în vânt şi afişând un zâmbet larg către paparazzi care l-au surprins ieşind de la cumpărături dintr-un market din Malibu, am avut senzaţia pentru o clipă că cel care ne zâmbeşte e tânărul Arnold Schwarzenegger. Şi asta pentru că rodul iubirii celebrului star de cinema cu bona copiilor săi, Mildred Baena, îi seamănă într-atât de mult acestuia, încât şi dacă ar mai vrea să nege aventura extraconjugală nu mai are cum. Joseph e bucăţică ruptă din el şi, privindu-l, n-ai cum să nu simţi că ai un déjà-vu. Nici măcar Patrick (23), fiul legitim cu Maria Shriver, nu-i seamănă atât de bine, având mai curând trăsături tipice clanului Kennedy, din care provine mama sa.

Arnold Schwarzenegger si fiul sau, Patrick Schwarzenegger
Arnold şi Patrick
Arnold Schwarzenegger & Joseph Baena
Arnold vs. Joseph

Joseph, însă, are aerul lui Arnold din tinereţe, iar pe plajă poţi jura că e Conan barbarul, pe care celebrul lui tată îl întruchipa în 1982 în legendarul film.

E-adevărat, constituţia lui de atunci de culturist premiat ca Mister Olympia e greu de egalat, chiar dacă juniorul lui din flori nu-l face de râs şi pare să aibă aceeaşi aplecare către body building. Numai că în cazul lui Arnold, acesta lua viaţa foarte în serios la 18 ani cât are acum Joseph, iar concursurile de culturism erau cele care îl salvau de la o viaţă austeră şi veşnic comandată de un părinte cu nostalgii naziste.

13083206_1129985857054183_4730748874190883577_n
Mister Olympia

Modifică Setările