News

Ce nume ciudat i-a pus Kim Kardashian celui de-al treilea copil!

Ce nume ciudat i-a pus Kim Kardashian celui de-al treilea copil!

Pe 15 ianuarie Kim Kardashian şi Kanye West au devenit părinţi pentru a treia oară, de data aceasta cu ajutorul unei mame surogat. Bucurie mare în familia lor după ce un alt bebeluş de gen feminin a venit pe lume în clanul Kardashian - Jenner, făcând-o pe proaspăta mămică să radieze de fericire.

Kim anunţa pe site-ul său că micuţa s-a născut pe 15 ianuarie la ora din America 12: 47 şi a cântărit 3,4 kilograme, ţinând secret numele pe care aceasta îl va purta. Acum, diva care este mamă a încă doi copii cu nume destul de ciudate - North West în vârstă de 4 ani şi Saint West de 2 ani, a dezvăluit numele celui de-al treilea copil. Cum toţi se aşteptau, Kim a optat pentru un alt nume neobişnuit, inspirându-se de la oraşul în care soţul său a copilărit. Aşa că fetiţa sa se numeşte Chicago West, după cum diva a anunţat pe site-ul său printr-un alt mesaj.

Şi după ce a împărtăşit cu toţi prietenii numele micuţei sale, se pare că vedeta de televiziune şi-a făcut chiar şi un tricou pe care este înscripţionat Chicago. Se pare că noul membru are deja un nume de alint, aşa cum a dezvăluit mătuşa Khloe, la rândul său însărcinată. Sora mai mică a lui Kim îşi strigă nepoata Chi, pronunţat Shy.

Foto: Instagram

Modifică Setările