News

Ce nume i-a dat Adele băieţelului său?

Ce nume i-a dat Adele băieţelului său?

În ciuda expunerii sale uriaşe şi a poveştilor ei de dragoste care au făcut-o faimoasă, Adele a devenit o secretoasă şi chiar maniacă în privinţa familiei sale.

N-a vrut să se ştie nici când a născut, nici cum sau unde ori ce nume va primi băieţelul ei şi al lui Simon Konecki, bărbatul cu care artista este împreună de la sfârşitul lui 2011.

Totuşi, tabloidele au aflat, în cele din urmă, că fiul lui Adele a venit pe lume pe 19 octombrie, iar acum, un medalion cu numele Angelo a stârnit interesul presei, care crede că acesta ar fi numele copilului ei.

„Apropiaţii lui Adele au mărturisit că aceasta şi-a numit fiul Angelo. Nu ştim de ce chiar acest nume. A vrut să păstreze secretul, dar odată şi odată tot trebuia să se afle. Faptul că poartă un lănţişor cu un medalion pe care scrie «Angelo» nu doar întăreşte aceste zvonuri, ci şi sugerează că nu îi este teamă ca oamenii să afle acest nume“, a declarat o sursă pentru publicaţia „The Sun“.

O altă sursă declară cu multă siguranţă: “L-au botezat Angelo James. Este un nume frumos. Iniţial, voiau să-i spună John, după bunicul lui Adele, dar s-au răzgândit şi n-au vrut să spună nimic până de curând, când medalionul ei a fost gata”.

Cert e că Adele este o mămică fericită, care-şi alintă copilul “little peanut” şi care crede că a fi mamă e cea mai mare bucurie a vieţii ei.

Foto: Reuters