News

Ce nume va purta cel de-al doilea copil al lui Kim Kardashian?

de admin

Trebuie să precizăm de la bun început că ne pare rău pentru aceia care au mizat că numele bebeluşului nr. 2 al cuplului Kim Kardashian – Kanye West va fi South East. Această variantă nu intră în bătălia finală a numelor preferate de cei doi.

De când a anunţat că este însărcinată pentru a doua oară, speculaţiile privind numele celui de-al doilea bebeluş al celebrului cuplu au început să apară. După cum era de aşteptat, toţi au mizat pe o continuitate a denumirilor inspirate din punctele cardinale, însă iată că starleta este de altă părere.

Kim a declarat, într-un interviu acordat site-ului npr.org, că este o prezumţie stupidă şi că nu acela va fi numele viitorului său copil. Copil al cărui sex încă nu-l ştim, pentru că starleta aşteaptă încă momentul oportun pentru a-l dezvălui.

De asemenea, Kim a profitat de ocazie pentru a lămuri şi celelalte zvonuri răutăcioase ivite cu ocazia celei de-a doua sarcini. Aceasta a declarat că este într-adevăr însărcinată şi că nu a apelat la o mamă surogat. Iar pentru aceia care se arătau îngrijoraţi sau încântaţi de faptul că starleta ar aşteapta gemeni, nici această variantă nu este una adevărată.

Sursa foto: Hepta

Modifică Setările