Vedete

Ce părinţi frumoşi avea Andreea Marin! Cum arăta vedeta în copilărie

Ce părinţi frumoşi avea Andreea Marin! Cum arăta vedeta în copilărie camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Astăzi nu mai sunt, dar amintirile cu ei nu pot fi date la o parte. De la ei, Andreea Marin a moştenit multe dintre trăsături.

Dacă de la mamă a luat frumuseţea fizică, compasiunea, de la tatăl său, vedeta TV pare că a preluat dârzenia, puterea de a reuşi. Erau amândoi născuţi în martie, iubitori şi hotărâţi să le ofere fetelor totul. Destinul le-a frânt însă fericirea într-o clipă.

Andreea Marin şi-a pierdut mama pe când avea doar zece ani, în urma unui accident rutier. Chiar dacă tatăl ei a plecat când ea era deja o persoană realizată, golul a fost acelaşi. "Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viaţă, în momentele grele şi bune, necondiţionat, până în ultima clipă"

Dorul rămâne însă de nestăvilit. "Ziua mamei, apropiată de ziua de naştere a tatălui meu, motiv de fericire deplină în copilăria mea. Violetele au rămas florile noastre, purtam numele lor din mamă-n fiică în familia noastră: Violeta - mama, Andreea Violeta - eu, Ana Violeta - fiica mea.Emoţie, dor, nostalgie, sentiment pur pentru inima mea".

 

Modifică Setările