News

Ce pensie are Silviu Prigoană! Cum a ajuns omul de afaceri să cerşească la metrou

Ce pensie are Silviu Prigoană! Cum a ajuns omul de afaceri să cerşească la metrou

Are o pensie la care râvneşte oricare roman şi, deşi are o proteză la picior, recunoaşte că nu s-a simţit niciodată complexat. Acestea sunt câteva dintre dezvăluirile făcute de Silviu Prigoană la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

“32.000 de lei. Plus 5000 de lei de la Camera Deputaţilor. Aştept mărirea acum, să îmi mărească cu 40%, cum s-au lăudat guvernanţii, că să am şi eu spre 47.000 – 48.000 de lei”, a mărturisit Silviu Prigoană

În urmă accidentului suferit în tinereţe, viaţă lui Silviu Prigoană s-a schimbat radical. Întrebat dacă s-a simţit vreodată complexat din cauza protezei de la picior, acesta a infirmat, mărturisind că, la un moment dat, a dat curs unui experiment social inedit.  Invitatul a mai povestit că drama pierderii unuia dintre copiii săi l-a marcat profund.

“Nu. Niciodată! Nu am reuşit să fiu complexat pe tema asta. Am făcut şi nişte experimente cu televiziunea, la un moment dat, prin anii 2002 – 2003. Îmi dădeam proteză jos şi cerşeam la metrou; nu mă cunoastea lumea pe vremea aia, voiam să văd cam cât se câştigă. În comparaţie cu persoanele mai în vârstă, eu câştigam mult mai bine pentru că eram mai tânăr… Am făcut nişte experimente d-astea fără niciun fel de jenă, nu îmi era ruşine că sunt fără un picior… Au fost lucruri care într-adevăr m-au afectat, de exemplu când mi-am îngropat copilul. Mi-a murit un copil şi atunci am fost foarte afectat şi am început să am o altă perspectivă  asupra lumii”, a spus acesta.

 

 

Modifică Setările