News

Ce picioare lucrate are J. Lo! Îşi pierde din feminitate?

Ce picioare lucrate are J. Lo! Îşi pierde din feminitate?

Los Angeles, CA - Jennifer Lopez shows some major leg in a little red dress as she dines with Alex Rodriguez at The Sunset Tower Hotel. The couple are spotted after a gym session and a quick outfit change. Pictured: Jennifer Lopez, Alex Rodriguez BACKGRID USA 13 JULY 2018 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

A avut dintotdeauna o figură sportivă, mai ales că profesia ei a impus o oareşcare disciplină şi activitate fizică constantă. Aşa că nu ne surprinde că, la 48 de ani, J. Lo se bucură de un trup sculptat, bine lucrat în sala de fitness. Jennifer Lopez, super sexy într-o rochie mulată Vineri seara, Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndrepta cu iubitul ei, Alex Rodriguez, către un restaurant din Los Angeles pentru a servi cina. Pentru această activitate, artista a ales un outfit extrem de sexy, dat fiind faptul că era vorba de o cină romantică, în doi. Lucrează din greu în sala de fitness Un lucru l-au sesizat, însă, internauţii de îndată ce fotografiile au ajuns pe reţelele de socializare: picioarele mult prea lucrate ale artistei. Mulţi s-au arătat consternaţi de faptul că J. Lo preferă să piardă din feminitate şi să insiste cu antrenamentele în sala de forţă, decât să-şi accepte vârsta şi să lase lucrurile să evolueze natural.

Evident, mai mulţi au fost aceea care au felicitat-o pentru siluetă pe artista de 48 de ani. Jennifer Lopez arată, fără doar şi poate, impecabil, iar picioarele ei sunt extrem de sexy, cu muşchi sau fără.

foto: Hepta

Modifică Setările